Over mij

Ik ben Maaike van Geffen, moeder van Daan, gezelligheidsdier en papier artiest in hart en nieren. Ik vind niets heerlijker dan werken met papier en het toevoegen van inkt om een project helemaal compleet te maken. Papier is zo bewerkelijk dat je werkelijk alle kanten op kan. Ik ben begonnen met het maken van labels en verpakkingsdozen voor mijn kaarsen. Het maken van dozen en labels lag nader aan mijn hart en ben daarin verder gegaan. Inmiddels maak ik veel meer van papier en heb ik echt mijn passie gevonden. Ik kan helemaal opgaan in mijn werk in mijn atelier aan huis.

Lees op mijn blog waar de naam ArieJo vandaan komt.

Mijn zoontje is mijn lust en mijn leven, de stimulans om echt een baan te kiezen die helemaal bij je past en zo een voorbeeld voor hem te zijn om te doen wat je leuk vind en dat te delen met iedereen! Dit is ook de slogan van Stampin-up! een leverancier waar ik volledig achter sta en voor wie ik demonstratrice ben. Daarnaast ben ik gezegdend met een netwerk enorm veel lieve en goede vrienden. Deze sparren graag met mij over mijn bedrijf, helpen met deze website, het maken van mijn logo, het uitwerken van projecten, het promoten van mijn werk en vooral enthousiast en eerlijk reageren op mijn projecten en plannen. Hiervoor ben ik iedereen enorm dankbaar.

Naast deze webshop heb ik een webshop van Stampin-up! waar ik de materialen die ik gebruik verkoop en welke ik demonstreer tijdens een workshop of make and take. Dit doe ik in mijn atelier op afspraak en sta ik op beurzen en evenementen. De Corona crisis heeft wel gemaakt dat ik had aan het nadenken ben geweest over mijn vak. Ik mocht ineens geen workshops meer geven en had tijd over. In ditzelfde jaar heb ik Daffy leren kennen. Hij is hoedenmaker en maakt de meest geweldige creaties en hebben we een mooie connectie om samen te werken. De inspiratie die daaruit gekomen is maakt dat ik nog meer ben gaan luisteren naar mijn passie en naar wat ik echt wil. Dit is ook het zelf creatief bezig zijn en projecten maken.

Handgemaakte producten zijn steeds meer in trek. Waarom? 13 in een dozijn vinden we niet meer leuk en handgemaakt kunnen we weer meer waarderen om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Alle producten zijn met de hand gemaakt door mij persoonlijk.

Voornamelijk maak ik unieke projecten en custom made items. U heeft een idee in uw hoofd en samen maken we hier een prachtig eindresultaat van. Niets is te gek! Standaard in deze shop zijn opbergdozen, cadeaudozen en bloemen. Daarnaast heb ik voor iedere gelegenheid een kaart, geld enveloppen, fotoalbums, artjournals, traktaties, kalenders en interieurdecoratie. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een project te komen maken in mijn atelier onder mijn begeleiding.

In Boxtel heb ik de bovenverdieping van mijn woning omgetoverd tot atelier, hier staan veel voorbeelden van projecten en heb ik ruimte om maximaal 10 personen te ontvangen. Bij grotere groepen zoek ik afhankelijk waar de klanten vandaan komen de locatie uit. Zelf zit ik al snel als ik even niets te doen heb in mijn atelier en probeer ik nieuwe technieken en projecten uit. Werk ik workshops uit voor jullie en maak ik er al mijn projecten.