Over mij

Ik ben Maaike van Geffen, mama van een gezellig en creatief manneke van 7 en kom uit Boxtel (NB), werk als zelfstandig demonstratrice voor Stampin-up! Dit houdt in dat ik de producten/materialen van Stampin-up! verkoop, dat ik workshops en demonstraties geef en vooral heel veel zelf bezig mag zijn met het uitwerken van de vele ideeën welke ik in mijn hoofd heb.

Lees op mijn blog waar de naam ArieJo vandaan komt.

Heel lang heb ik al het plan om deze website/webshop te maken, vele ideeën met hoe, wie, wat, en waar. Toen kwam daar Kelly en die had binnen 2 minuten voor mij de basis geregeld om deze site verder uit te bouwen en te maken zoals ik het voor me zie, Ronnie wilde voor mij mijn logo digitaal uitwerken en mee ontwerpen, Heidi leert me meer technieken en Ellen denkt altijd mee en helpt waar ze kan…. dus het is een project in uitvoering samen met een kei mooi team mensen om mij heen waar ik super dankbaar voor ben en trots op ben.

Het is een aanvulling op de website en webshop vanuit Stampin-up! zelf. Een plek waar jullie ook projecten kunnen bestellen en zelfs de kaartjes kunnen laten schrijven en verzenden door mij. Tevens ook een plek waar ik een blog bij houdt met alle verhalen, waar ik mijn producten die ik maak kan laten zien en mijn enthousiasme nog wat meer met jullie kan delen.

Handgemaakte producten zijn steeds meer in trek. Waarom? 13 in een dozijn vinden we niet meer leuk en handgemaakt kunnen we weer meer waarderen om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Alle producten zijn met de hand gemaakt door mij persoonlijk.

Wat maak ik allemaal

Er is heel veel mogelijk om te maken met producten van Stampin-up! Ik maak vooral veel kaarten en cadeaudoosjes en cadeaulabels. Geboortekaartjes, geld enveloppen, fotoboeken, art journals, kalenders, wijnflesverpakkingen, kransen en theelichthouders zijn nog een aantal extra producten welke ik maak. Naast dit alles is het ook mogelijk om traktaties te bestellen bij mij of uiteraard zelf te komen maken samen met mij. Hoe mooi is het als je iets kunt geven wat zelf gemaakt is en daarmee uniek.

Waar maak ik alles

In Boxtel heb ik boven in mijn woning een kei mooie ruimte waar ik een atelier van heb gemaakt met kasten waarin alle voorbeelden staan en kasten waarin mijn materiaal staat. In het midden een grote tafel waar ik 8 personen aan kwijt kan. Hier geef ik vooral veel workshops. Bij grotere groepen zoek ik afhankelijk waar de klanten vandaan komen de locatie uit. Zelf zit ik al snel als ik even niets te doen heb in mijn atelier en probeer ik nieuwe technieken en projecten uit. Werk ik workshops uit voor jullie en maak ik van alles voor de mensen om mij heen.

Wat of wie is Stampin-up!

Stampin-up! is een Amerikaans bedrijf welke materialen verkoopt zoals inkt, papier, stempels, stansen, ponsen en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om je eigen kaart, tag, verpakking of fotoboek te maken. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd (inkt, papier, lintjes, stiften en embelishments). De hoge kwaliteit van de producten is waar ik zo gek op ben en waar ik volledig achter sta. 

Voor wie is Stampin-up!

Stampin-up! kan echt voor iedere leeftijd. Daan (mijn zoontje) komt vaak ook even op zolder in het atelier om even iets voor een vriendje, een jarige juf of een ziek klasgenootje te maken. Meiden tussen de 9 en 12 komen bij mij in het atelier op dinsdagmiddag gezellig een middagje creatief zijn. Pubers komen bij mij om te vragen of ze iets mogen komen maken in mijn atelier en terwijl we wat samen maken hebben we de mooiste gesprekken. Volwassenen weten mij ook te vinden. De dames zijn overal wel voor in. De heren zijn voor valentijn of voor moederdag bijvoorbeeld wel te charteren om een keer in het atelier aan te komen schuiven. De producten zijn makkelijk en eenvoudig te gebruiken. Door het totaal pakket hoef je niet alles uit te knippen om dimensie in je kaart te krijgen maar kun je stansen gebruiken of ponsen. Maar je kunt ook gewoon een mooie afbeelding stempelen en deze inkleuren bijvoorbeeld. Al met al is Stampin-up! voor iedereen.

Snuffel lekker rond, heb je vragen of opmerkingen , laat het vooral weten!

Creatieve groet,

Maaike