Producten

Producten welke ik maak zijn van hoge kwaliteit en allemaal handgemaakt. Hierdoor zal een product nooit 2 keer precies hetzelfde eruit zien. Daarnaast maak ik een product geen tientallen keren (of er moet een specifieke vraag zijn zoals geboortekaartjes, uitnodigingen of bedankjes). Hierdoor is jouw bestellingen altijd een uniek product.

Onder dit tabblad vind je dan ook een korte beschrijving van de producten welke ik maak. In de webshop kun je alle producten vinden. Staat er iets niet bij wat je graag wel zou willen hebben, ik kan natuurlijk van alles voor je maken. Niets is te gek en ik ga iedere uitdaging aan! Stuur me dan even een bericht.

De producten kunnen worden verstuurd naar uw adres, maar met bijvoorbeeld een kaart kan ik me ook voorstellen dat het last minute nog verstuurd moet worden. Ik schrijf deze dan graag met de hand voor je en verstuur deze voor je. Kies hiervoor in de webshop het extra product postzegel of verzendlabel en bij opmerkingen de boodschap welke bij het product moet worden vermeld.

De producten maak ik zoveel mogelijk met materialen van Stampin-Up! hiervoor ben ik ook demonstratrice. De materialen die ik gebruik kun je ook zelf aanschaffen en om thuis aan de slag te gaan. Je kunt ook een workshop boeken en samen met mij met de producten aan de slag. Klik hier voor meer informatie.