Workshops

Het is altijd mogelijk om workshops bij mij te plannen of aan te schuiven op een van de open inloop workshops. Kijk daarvoor hier op de agenda.

Tijdens de project workshops geef ik je handvaten om zelf met materialen thuis aan de slag te gaan, gaan we een compleet project uitwerken zodat je met een compleet item thuis komt en niet nog een keer thuis aan de slag hoeft. Mocht je dat nu wel willen kun je altijd materialen en producten bij mij bestellen.

Daarnaast geef ik techniekworkshops waarbij we een oplegkaart maken (dus geen volledige kaart) waarbij ik je diverse technieken leer om mee aan de slag te gaan thuis.

Voor de kids is er een kidsclub. 8-14 jaar Hierbij leren de kinderen zelfstandig projecten te maken op een leuke speelse manier en gaan ze altijd met een leuk project weer naar huis.