Materialen

De materialen die ik gebruik zijn allemaal van Stampin-up! Het fijne van dit merk is dat alles op elkaar is afgestemd en kwalitatief ontzettend goede producten zijn. Kleurseries welke worden gebruikt worden doorgevoerd in lint, stift, papier, inkt, designpapier, embelishments etc. Hierdoor ontstaat een onwijs mooie uitstraling. Een totaal plaatje! De collectie wijzigt regelmatig en ik probeer mijn collectie zo up to date mogelijk te houden. Het kan dus zijn dat ik ooit iets heb gemaakt en dat nu niet meer kan maken omdat ik de materialen of de kleuren niet meer in in mijn collectie heb. Maar niet getreurd, ik kan met de materialen die ik dan nu in mijn collectie heb vast ook iets voor je maken wat je leuk vind!

Mocht je meer willen weten over Stampin-Up!, dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen in mijn STAMPIN-UP! webshop.

Ik kan je eventueel ook een catalogus met alle materialen sturen en een afspraak maken om je wat meer uit te leggen. Stuur me hiervoor even een berichtje via de contactpagina.