ArieJo

Ik ben Maaike van Geffen, moeder van Daan, gezelligheidsdier en creatieveling in hart en nieren. Ik vind niets heerlijker dan werken met materialen als papier en het toevoegen van inkt om een project helemaal compleet te maken. Papier is zo bewerkelijk dat je werkelijk alle kanten op kan. Ik ben begonnen bij kaarten, labels en dozen. Inmiddels maak ik veel meer van papier en heb ik echt mijn passie gevonden. Ik kan helemaal opgaan in mijn werk in mijn atelier aan huis.

Mijn zoontje is mijn lust en mijn leven, de stimulans om een baan te kiezen die helemaal bij je past en zo een voorbeeld voor hem te zijn om te doen wat je leuk vind en dat te delen met iedereen! Dit is ook de slogan van Stampin-up! een leverancier waar ik volledig achter sta en voor wie ik demonstratrice ben. Daarnaast ben ik gezegend met een groot netwerk met lieve en goede familie en vrienden. Deze sparren graag met mij over mijn bedrijf, helpen met deze website, het maken van mijn logo, het uitwerken van projecten, het promoten van mijn werk en vooral enthousiast en eerlijk reageren op mijn projecten en plannen. Hiervoor ben ik iedereen enorm dankbaar.

Naast deze webshop heb ik een webshop van Stampin-up! waar ik de materialen die ik gebruik verkoop en welke ik demonstreer tijdens een workshop of make and take. Dit doe ik in mijn atelier op afspraak en sta ik op beurzen en evenementen. De Corona crisis heeft wel gemaakt dat ik aan het nadenken ben geweest over mijn vak. Ik mocht ineens geen workshops meer geven en had tijd over. Dus wat dan, ik wilde namelijk wel graag mijn bedrijf houden om de flexibiliteit voor mijn zoontje te houden en om hem echt te laten zien dat als je iets wil je dat waar kunt maken. Inmiddels begin ik steeds meer mijn nieuwe richting te vinden en heb ik een bepaalde stijl ontwikkeld en een aantal producten waar ik trots op kan zijn, zoveel dat ze inmiddels ook bij Zoof’s Conceptstore, Boel Bazaar en LV Shop in Shop liggen. Alle producten zijn met de hand gemaakt door mij persoonlijk en ik maak er ook geen 13 in een dozijn.

Voornamelijk maak ik unieke projecten en custom made items. U heeft een idee in uw hoofd en samen maken we hier een prachtig eindresultaat van. Niets is te gek! Standaard in deze shop zijn opbergdozen, decoratie items als bloemen en muurkunst. Daarnaast heb ik voor iedere gelegenheid een kaart, geld enveloppen, fotoalbums, artjournals, traktaties en kalenders. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een project te komen maken in mijn atelier onder mijn begeleiding.

In Boxtel heb ik de bovenverdieping van mijn woning omgetoverd tot atelier, hier staan veel voorbeelden van projecten en heb ik ruimte om maximaal 10 personen te ontvangen. (nu met Corona is dit afhankelijk van de RIVM richtlijnen) Bij grotere groepen zoek ik afhankelijk waar de klanten vandaan komen de locatie uit. Zelf zit ik al snel als ik even niets te doen heb in mijn atelier en probeer ik nieuwe technieken en projecten uit. Werk ik workshops uit voor jullie en maak ik er al mijn projecten.