Geplaatst op

Mijn website /webshop

Eindelijk ga ik dan nu naar buiten met mijn website met een webshop erin om mijn bedrijf breder en zichtbaarder te maken. Een hele grote en spannende stap want het is natuurlijk altijd afwachten of het dan wat wordt of dat al je harde werk niet heeft mogen lonen.

Ikzelf denk dat ik een kei toffe mooie omgeving hier in elkaar heb gezet waar jullie inspiratie op kunnen doen, meer informatie over producten kunnen vinden en zeker ook leuke projecten kunnen bestellen. De shop zal de komende tijd nog verder worden gevuld en regelmatig worden ge-update natuurlijk. Ook ben ik bezig nog met de betaalmogelijkheden zoals o.a. Ideal, maar alles functioneert en is er en kan alleen maar beter worden.

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk een mooi passend visitekaartje en deze heb ik samen met een goede vriend (Ronnie bedankt!) gemaakt.


Ik streef ernaar om niet heel veel van 1 product of uitvoering te maken, omdat ik het leuke vind dat het echt wel unieke kaarten zijn. Alles is met de handgemaakt en met veel aandacht en zorg verwerkt. Hierdoor wisselt de webshop regelmatig en 4 keer per jaar heb ik vanuit Stampin-up! nieuwe projecten en papier series om mee te werken waardoor de collectie vernieuwend blijft.

Ook wil ik meer aandacht geven aan de workshops welke ik geef en organiseer om jullie zelf los te laten met jullie creativiteit. Dus vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan, kijk dan eens onder het kopje workshops naar de mogelijkheden.

Het is een kort blog, ik blijf schrijven lastig vinden en de ene keer zal het meer zijn als de andere, maar de foto’s spreken toch wel het meest voor zich!