Geplaatst op 2 Reacties

Mijn eerste Blog….spannend

Bloggen, ik wil het al heel lang, maar wat is het lastig om iets op papier te zetten soms. Verbaal ben ik niet zo sterk als ik zou willen. Creatief ben ik wel en regelen en organiseren kan ik ook. Maar bloggen en tutorials maken voor op YouTube zijn voor mij echt wel een uitdaging.

Maar 2019 staat voor mij echt in het teken van een stapje erbij als eigen ondernemer zijnde en mijzelf meer laten zien. Mijn werk meer laten zien en ook laten zien waarom ik mijn werk zo leuk vind om te doen. Daarom dat ik nu toch de stap heb gezet en ik hoop dat jullie het leuk genoeg vinden om te lezen en misschien af en toe een reactie te plaatsen.

Mijn blogs zullen met name gaan over wat ik maak en waarom ik dingen maak en hoe ik dingen maak. Maar ik zal daarnaast ook proberen om een stukje van mijzelf te laten zien zodat jullie ook de persoon achter ArieJo leren kennen. 

Het eerste is dan ook uitleggen waar de naam ArieJo vandaan komt. Een bedrijfsnaam bedenken is soms echt wel heel erg lastig. Mijn eerste bedrijfje ben ik tijdens mijn huwelijk gestart en heb toen mijn getrouwde naam gebruikt Massop Creaties en daaronder had ik het bedrijf Het Kaarsje. Maar helaas heeft mijn huwelijk niet lang mogen duren en moest ik ook de keus maken om de naam te blijven dragen en of ik uberhaupt door kon gaan met mijn eigen bedrijf. Dankzij steun van vrienden en familie heb ik toch de stap gezet om mijn bedrijfje zo om te zetten zodat ik het kon blijven doen. Het Kaarsje was verleden tijd, ik mocht in een huurhuis niet zomaar werken met de smeltketel en materialen waarmee ik wilde werken. Er moest ook meer ruimte komen voor een basis inkomen. Na lang wikken en wegen besloten om met Stampin-up! meer te gaan doen. Ik maakte hier al mijn verpakkingen en labels mee voor Het Kaarsje. Zodoende kende ik het product al en was er enthousiast over. En toen toch nadenken over die naam. Van alles heeft re revue gepasseerd. In de auto met mijn ouders waren we aan het brainstormen en ik wilde heel graag iets met mijn grootvaders hun naam ofzo. Zij waren beide erg belangrijk voor mij en waren zelf ook enorm creatief. Een opa heette Arie en de andere Jo. En voila ineens was daar ArieJo. Anders, beetje gek en met een kei mooie grondslag.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en draai ik mijn volledige inkomen vanuit mijn eigen bedrijf en hoop ik nog meer mensen enthousiast te mogen maken en mijn bedrijf naar het volgend level te tillen. Hiervoor is deze Blog en site een eerste stap! Hoop dat je het leuk vind wat te lezen over mij en mijn bedrijf en de projecten die ik maak.

Dit is een 4 generatie foto waar ik kei trots op ben dat we die nog hebben kunnen maken. Opa Jo staat hier in het midden. Foto van Arie laat ik een andere keer nog zien. Die heb ik helaas niet zoveel en zeker niet digitaal.

Hoop tot snel!

Creatieve groet,

Maaike van Geffen

2 gedachten over “Mijn eerste Blog….spannend

  1. Wat een mooie Blog. Dat gaat je best goed af hoor . Succes.
    Dikke kus van mij.xx

    1. Lief, dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.