Geplaatst op

Kraamcadeautjes

Wanneer je op kraamvisite gaat is het altijd erg leuk om iets mee te nemen want echt persoonlijk is. Daarom maak ik graag producten met een naam of een tekst. Voor de geboorte van Joris heb ik een bijzondere en persoonlijke kaart gemaakt. Ik laat de foto hier niet zien, maar ik laat graag 2 lijstjes zien welke ik bijpassend heb gemaakt voor de kaart.

Soms heb je zo een stempelset waarvan je denkt dat wordt het. Dan heb je meteen al ideeen in je hoofd van wat je er allemaal mee kunt en raak je er maar niet mee uit gewerkt. Zo ook de set Animal Outings. Wat een kei leuke set om mee te werken. Veel ruimte om zelf in te kleuren en daarmee er nog een extra dimensie aan te geven. Soms heeft een stempel niet veel hulp nodig en zo ook deze. Geen drukke achtergronden, geen extra laagjes. Gewoon stempelen en kleuren. Er zijn ook bijpassende dies bij om de afbeelding netjes uit te stansen ipv uit te knippen.

Simpelweg te leuk dus om niet te delen. Daarom maakte ik ook nog een bedank kaart met deze set en die is extra speciaal omdat hij je hem open kunt klappen tot een waar kunstwerk.