Foto’s

Je kunt heel veel doen met foto’s. Op je telefoon of computer staat voor je het weet zo ontzettend veel en je zal zien dat je van sommige foto’s niet eens meer weet dat je ze hebt totdat facebook je een reminder stuurt van een foto die je ooit eens hebt geplaatst.

Een fotoalbum is daarom een goed en makkelijk initiatief. Je kunt het zo makkelijk en moeilijk, simpel en ingewikkeld, strak en bewerkt maken als je zelf maar wilt. Ik werk graag met memories and more. Een fotoalbum welke pockets heeft waar je foto’s in kunt stoppen en kaartjes (memories and more kaartjes) en op deze manier kun je makkelijk en snel een album bijhouden.

Daarnaast is het leuk om foto`s mee te nemen om te laten zien of om cadeau te geven. Dit doe ik persoonlijk vooral in minialbums die ik zelf maak. Of 1 enkele bijzondere foto in een bewerkt en gepersonaliseerde fotolijst.

Een MINI-ALBUM is heel geschikt is als cadeau om iemand te bedanken of om terug te laten denken aan een bijzonder moment. Vooral met Moederdag of de verjaardag van je oma bijvoorbeeld. Maar ook voor een nieuw bakken moeder, want door het formaat (8.5*11 cm) is zo’n mini-album makkelijk mee te nemen in een handtas en kan mama trots snel de foto`s van haar kindje laten zien of bij zich hebben als ze zonder kindje op pad is.