Foto’s

Je kunt heel veel doen met foto’s. Op je telefoon of computer staan voor je het weet zo ontzettend veel en je zal zien dat je van sommige foto’s niet eens meer weet dat je ze hebt totdat facebook je een reminder stuurt van een foto die je ooit eens hebt geplaatst of je een foto gaat opzoeken.

Een fotoalbum is daarom een goed en makkelijk initiatief. Je kunt het zo makkelijk en moeilijk, simpel en ingewikkeld, strak en bewerkt maken als je zelf maar wilt. Ik maak graag mijn eigen foto albums. Vele hebben inmiddels en dus ook ik een mobiele printer of een polaroid camera. Op deze manier kun je snel foto’s in je hand hebben en deze belanden vaak ook weer op een stapel. Wat nu als je een pocketalbum hebt en deze meteen erin kunt plakken, er iets bij kunt schrijven en zo een mooi naslagwerk hebt welke ook nog eens gezellig eruit ziet. Wil jij ook zo een album, kijk snel in de shop!

De albums zijn ook geschikt om in je tas te stoppen of mee naar je werk te nemen. Heb je net een kindje, een kleinkind, een puppy of iets anders wat je graag laat zien, dan kun je dit album makkelijk meenemen en afhankelijk van het model open neerzetten of neerleggen ter inzage. Nu kun je dus ook nog eens pronken tijdens de koffiepauze!

Een album is heel geschikt als cadeau om iemand te bedanken of om terug te laten denken aan een bijzonder moment. Vooral met Moederdag of de verjaardag van je oma bijvoorbeeld. Maar ook na een weekend heerlijk feesten met vrienden kun je snel een album vullen en deze geven als Dank je wel voor de gezellige tijd.