Geplaatst op

Bedankjes

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om bedankjes te geven of gewoon even een kleine attentie, blijk van waardering of gewoon omdat het kan. 

Afgelopen jaar heb ik een opleiding gevolgd aan het drakencollege en heb ik bij iedere bijeenkomst voor de cursisten een attentie meegenomen afgestemd op het onderwerp welke op dat moment werd behandeld. 

Bij dit bedankje ging het om jezelf in het licht zetten en in je eigen kracht gaan staan. Ook zijn de chakra kleuren hier behandeld. Ik vond een mooi theelichtje wat een regenboog aan kleur op de muur maakte heb deze ingepakt in folie met een tag eraan. 

Deze heb ik gemaakt met Whisper White papier. Het is papier wat glad is en mooi stevig en ideaal om op te stempelen. Daarnaast gebruikte ik de kleuren van de Chakra’s om de sterren naast elkaar mooi in het thema te laten aansluiten en op die manier een border te creeeren op de tag. Fijne tekst erbij, gaatje erin met de pons en een lintje erom met het kaarsje erbij en voila een fijne attentie om te geven.

Snoepjes, ook altjid iets wat het goed doet om mee te nemen als attentie. Hier toverde ik een eenvoudig doosje om tot een kei gezellig en kleurig geheel om snoepjes (zuurtjes in dit geval) in te stoppen en mee te nemen op de koffie. Ik gebruikte het design papier How Sweet it is om deze sweet cup aan te kleden in een bakje gezelligheid. Ook erg leuk als traktatie of bedankje.

Voor de tennisvereniging had ik een evenement georganiseerd en wilde ik graag ook voor de kinderen die mee deden een bedankje maken welke ze mee naar huis konden nemen. Ik heb ballen ingepakt in de zakjes waar ik de kaarten normaal in doe. Kek touwtje in de kleuren van de tennisschool en een label met het logo en de kleuren van de tennisclub en op de achterkant een berichtje ‘Leuk dat je erbij was, we hopen je snel nog eens op de club te zien’ . 

Neem jij vaak iets mee? De komende tijd probeer ik meer bedankjes ook hier in de shop te plaatsen.